Частна къща, разположена на границата на калифорнийския национален парк Joshua

...
Частна къща, разположена на границата на калифорнийския национален парк Joshua
Коментари Харесай

Дизайнерската къща, която изглежда като легнал небостъргач

Частна къща, ситуирана на границата на калифорнийския народен парк Joshua Tree се слива с обкръжаващата го среда, с помощта на екстравагантната си осанка, направена напълно от огледално стъкло. Тя е благосъстоятелност на американския кино продуцент Крис Ханли, който е и архитект на къщата, дружно с архитектът Томаш Осински.

Ханли и брачната половинка му Роберта дават чартърен дома за събития, снимане на кино подиуми и сватбени тържества, като цените стартират от почти от $1000 на час за събития и $5000 на за дребни групи.

Невидимата къща, както я назовават, трансформира външния си тип в другите часове на деня и наподобява като лежащ небостъргач.

Разположена е 90 декара, граничещи с Национален парк Joshua Tree и се слива със заобикалящата я пустиня, с помощта на външната си огледална стъклена " обвивка ".

Знаменитости, посетители на " Невидимата къща " са Деми Ловато, която отседна там предишния уикенд с приятеля си.

Интериорът на дома е минималистичен с прозорци от пода до тавана. Всяка от четирите спални разполага с аспект към пустинята и има независими бани, както и плъзгащи се порти, които водят непосредствено на открито. В едната от спалните има вана, а в друга стъклена душ кабина.
 Wasl Tower: небостъргачът с керамична фасада, който ще засенчи Burj Khalifa
Wasl Tower: небостъргачът с керамична фасада, който ще засенчи Burj Khalifa

Сградата ще бъде подготвена до края на 2021 година

Във всекидневната има басейн с дължина 100 фута и композиция от зони за отдих. В единия завършек на басейна е съвременна кухня с две фурни, ледник и фризер. В другата е бяла стена, която служи като екран за прожектиране на филм.

Ханли споделя, че една от обичаните му детайлности за дома е, когато изменящата се светлина се интегрира със светлините на басейна, които се изместват сред синьо, алено, зелено, тюркоазено и виолетово. " Ако плувате или гледате новините по малкия екран, до момента в който плувате, и светлините се трансформират е доста красиво ", сподели той.
 Имението, в което е почивала принцеса Даяна, се продава за 12,5 милиона $
Имението, в което е почивала принцеса Даяна, се продава за 12,5 милиона $

Имотът е планиран през 1969 и е с повърхност 5 хиляди кв. м.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР