Частично бедствено положение е обявено за две села и две

...
Частично бедствено положение е обявено за две села и две
Коментари Харесай

Частично бедствено положение е обявено в две села в община Брацигово

Частично бедствено състояние е оповестено за две села и две летовища в община Брацигово, оповестиха от Общината, написа " Фокус ".

Със своя заповед кметът Надежда Казакова разгласи отчасти бедствено състояние на територията на село Розово, летовище „ Розовски вриз”, село Равногор и летовище „ Васил Петлешков” в община Брацигово.
10 туристи към момента са блокирани в местността Върховръх Почистващите машини към момента не могат да стигнат до тях
Причината е изобилният снеговалеж. Разпорежда да бъдат основани нужните условия за ефикасна работа на екипите на единната избавителна система и да бъде основана организация за доставяне на популацията с артикули от първа нужда.
Постепенно се възстановява ситуацията след изобилните снеговалежи Затворени за всички транспортни средства остават проходите Шипка и Троянски
Ще бъде поискана помощ от регионалния шеф за включване на техни сили за преодоляване на бедствената обстановка в община Брацигово. Забранява се придвижването на моторни транспортни средства в избрани сериозни сектори, а при отвод от непринудено овакантяване на рискови за живота на жителите здания, да се извърши насилственото им извеждане.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР