Частични местни избори в три населени места - карловското село

...
Частични местни избори в три населени места - карловското село
Коментари Харесай

Частични местни избори се провеждат в три населени места в страната

Частични локални избори в три обитаеми места - карловското село Столетово, Орлинци в община Средец и Суходол, Силистренско. До избори в Столетово се стигна, откакто през март кметът Тодор Иванов от ГЕРБ беше заставен да подаде оставка, защото повече от година не посещаваше работното си място и отсъствието му породи напрежение в селото. Кандидатите за поста са трима.

Столетово, Карлово

Веднага след отварянето на изборната секция в 7 тази заран, първи своя избор упражни 72 годишния Атанас Вълков.
Атанас Влъков - гражданин на Столетово: Нещо да се направи за това село, никой не обръща никакво внимание. Долу подкрепям минералната баня, идват от всякъде хора да се къпят, само че всичко си отива, изоставено е, желае да се направи малко ремонт.
Жителите на Столетово споделиха, че идващият кмет би трябвало да бъде виновен и да развива селото.

Невен Райков: Трябва да има ред и дисциплинираност и от там натъка всичко се реализира. Стоян Гюзелев: За същинския кмет. А какъв би трябвало да бъде същинският кмет? Трябва да поддържа селото, да се грижи за хората, да им оказва помощ, като го потърсиш да си е на мястото
Новоизбраният кмет на Столетово ще ръководи към година и месец, защото през 2019-та ще се проведат постоянните локални избори в страната.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР