Частен съдебен изпълнител сложи на тезгяха половин апартамент на мъж

...
Частен съдебен изпълнител сложи на тезгяха половин апартамент на мъж
Коментари Харесай

Сестра осъди брат си и обяви половината му апартамент в Мездра за продан

Частен правосъден реализатор постави на тезгяха половин апартамент на мъж от Мездра поради дълг към сестра му, научи организация BulNews. Спорът сред фамилията продължавал с години, до момента в който неотдавна дамата осъдила брат си и получила правото на половината апартамент. Тя обаче нямало по какъв начин да го вземе и поради това потърсила подпомагане от ЧСИ.
Така в последна сметка на тезгяха е поставена половината идеална част от апартамент в блок на ул. „ Янко Сакъзов “ №8. Жилището се намира на четвъртия етаж във вход „ Б “. Обектът е със застроена повърхност от 107.83 квадратни метра и се състои от три стаи, кухня и сервизни пространства. Продава се и ½ от избено помещение със застроена повърхност 9.63 квадратни метра, както и ½ от таванско помещение с повърхност от 19.50 квадратни метра.
Апартаментът се афишира за обмен за първи път, като върху него има наложена забрана. Оценката на половината парцел е в размер на 32 400 лв., а началната цена, от която стартира наддаването, е 25 920 лв.. Търгът ще се организира на 16 юли от 10.30 часа в районния съд в Мездра.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР