Част от запис на вчерашното заседание на парламентарната група на

...
Част от запис на вчерашното заседание на парламентарната група на
Коментари Харесай

Вижте целия запис от заседанието на ПГ на Демократична България

Част от запис на вчерашното съвещание на парламентарната група на " Демократична България " провокира политическо напрежение, което слага под въпрос възможностите за сформиране на кабинет с третия мандат.

Вссикчо по тематиката четете

Записът изтече в медиите в късния следобяд - микрофоните и камерите на националното заседание са били оставени включени след съвещание на една от парламентарните комисии и депутатите от " Демократична България " са почнали срещата без да знаят, че тя се излъчва онлайн в интернет.

След като част от записа изтече онлайн водачът на " ИТН " Слави Трифонов разгласи, че партията му стопира присъединяване си в договарянията за сформиране на държавно управление и упрекна " Демократична България " в двуличие, задкулисие и политическа еквилибристика.

Междувременно от ГЕРБ желаеха Корнелия Нинова да върне мандата в понеделник и приканиха, в случай че Българска социалистическа партия не стори това, президентът Румен Радев да премине към насрочването на нови избори.

В отговор съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов разгласи, че изтеклата част от срещата се употребява за агитационен материал, вадят се неща от подтекста и се вършат неправилни заключения. Затова Иванов разгласи, че разгласяват целия запис от срещата и прикани всеки да се запознае с него, с цел да се увери, че диалогът е изцяло обикновен и банален.

Целия запис от срещата вижте тук:

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР