Част от средствата по ПВУ да се пренасочат към сектори,

...
Част от средствата по ПВУ да се пренасочат към сектори,
Коментари Харесай

Рамадан Аталай: Няма друга мощност, с която да заменим въглищните централи

Част от средствата по ПВУ да се пренасочат към браншове, като да вземем за пример да се санират и къщи и да се даде опция на хората да конфигурират фотоволтаици, счита Рамадан Аталай от Движение за права и свободи.

" Тепърва би трябвало да убедим 27-те страни в това, което се е случило ", имайки поради предоговаряне на изискванията по проекта, добави Аталай в студиото на Българска национална телевизия.

" Да се откажеш от парични средства не е решение ", счита депутатът и добави, че посредством дипломация другите страни би трябвало да се " приготвят ", сподели той.

" Няма друга мощ, с която да сменяем въглищните централи ", счита депутатът.

Всяко отговорно държавно управление, главната му задач е е да приготви плановете, районните проекти, проекта за инвестиция от позиция на Зелената договорка ", е мнението на Аталай във връзка с дилемите на бъдещото постоянно държавно управление.

" Трябваше още от 2019-та да стартираме от районните проекти ", по този начин е можело да се показват нови вложения и работни места. Вместо това хората работят при усливия на замърсен въздух и в непрекъснат стрес дали ще им се затворят работните места, изясни политикът от Движение за права и свободи.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР