Част от списъка с гости на кралската сватба на принц

...
Част от списъка с гости на кралската сватба на принц
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън събра погледите на йорданската кралска сватба

Част от листата с посетители на кралската женитба на принц Хюсеин и Раджуа ал Сaиф стана прочут авансово. В него усещане ни направиха имената на редица кралски особи от Европа и на Първата дама на Съединени американски щати Джил Байдън. Часове реди събитието пък стана ясно, че принцът и принцесата на Уелс Уилям и Кейт също ще са измежду присъстващите.

Двойката бе видяна в лобито на петзвезден хотел в йорданската столица на вечерта преди венчавката, а на първи юни станаха част от всички стадии на сватбения ден. Уилям и Кейт обаче не бяха единствените представители на английския кралски двор. Компанията им правеха и принцеса Беатрис, и брачният партньор й Едоардо Моци.

Разбира се, от тази четворка най-вече се отличи принцеса Кейт. Позната с безупречния си жанр, тя още веднъж се подреди измежду най-красивите и изискани дами на обилната женитба. И заблестя по-силно даже и от кралица Рания - в дословния смисъл.

За формалния банкет след венчавката Мидълтън заложи на елегантна рокля на английския дизайнер Джени Пакам. Моделът носи името " Джорджия " и е с дълги ръкави и разкроена долна част. Телесният цвят е смесен с хиляди дребни, блестящи детайли по цялата дължина и още по-бляскав колан, подчертаващ тънката талия на принцеса Кейт.

Но очевидно този искра не й бе задоволителен, тъй като приключи визията си с диамантени обеци и една от обичаните си тиари - тази на кралица Мери, която наследи от сбирката на Елизабет Втора.

Освен това Мидълтън носеше два отличителни признака - синя лента с огромен кръст, знак на Кралския викториански медал, както и жълта панделка с портрета на починалата кралица, която е знак на Ордена на кралското семейство, предава People.

Часове по-рано принцеса Кейт се появи с различен тоалет в двореца Захран, където принц Хюсеин и Раджуа ал Сaиф се венчаха публично. Тя избра рокля още веднъж в розовата гама и с дълги, плисирани ръкави и красиви бродерии.

Тоалетът е дело на дизайнера Ели Сааб, на който булката заложи за своята рокля. Дали това е случайност, можем единствено да допускаме. Но сигурно двете визии на принцесата на Уелс отиват в листата с най-запомнящите се, с които сме я виждали.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР