Част от Сливен ще остане без вода днес до 20.00

...
Част от Сливен ще остане без вода днес до 20.00
Коментари Харесай

Част от Сливен остава без вода

Част от Сливен ще остане без вода през днешния ден до 20.00 часа заради връзка с осъществяването на строително-монтажните работи на обект: " Изграждане на нови и реорганизация на съществуващи водопроводни и канализационни мрежи и уреди на гр. Сливен, в това число водопроводи до и от ПСПВ и ограничения за успеваемост “. Това оповестиха от сдружението.

Ще бъде спряно водоподаването във Висока зона на града, която включва пл. " Стоил Войвода “, ул. " Кутелка “ и ул. " Великокняжевска “, както и кварталите " Комлука ", " Кольо Фичето ", " Република ", " Българка ", " Сини камъни ", " Ново село " и " Вилна зона ". 

Строително-монтажните работи са по отношение на осъществяването на план " Доизграждане и рехабилитация на водоснабдителната и канализационната инфраструктура в агломерации с население с над 10 000 еквивалент поданици, попадащи в обсега на обособената територия на " Водоснабдяване и Канализация - Сливен “ ООД “, процедура № BG16M1OP002-1.016 “Изграждане на ВиК инфраструктура “, финансиран от Оперативна стратегия " Околна среда “ 2014-2020, съфинансиран от Европейския съюз посредством Кохезионен фонд. " Водоснабдяване и Канализация - Сливен " ООД се извинява на своите консуматори за породеното стеснение.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР