Част от разпознаваемите лица, протестиращи срещу правителството, в лицето на

...
Част от разпознаваемите лица, протестиращи срещу правителството, в лицето на
Коментари Харесай

Хубав ден за българските граждани, лош ден за хунтата!

Част от разпознаваемите лица, протестиращи против държавното управление, в лицето на " Отровното трио ", разясниха признатата от Европейския парламент резолюция за върховенството на закона в България.

Днес Европейският парламент одобри остра резолюция за положението на правовата страна и главните права в България. С този акт митингите в страната получиха морална поддръжка и можем умерено да кажем, че политическият пестник е за властта, а жителите на България получиха удостоверение за техните претенции.

Всички опити за лобиране от хората на Борисов, което да прикрие истината за страната ни, претърпяха неуспех. Властта в България катастрофира и в страната ни, и в Европейския съюз.

Въпреки натискът на управляващите в София, няколко депутати от ЕНП, сред които Радан Кънев, избраха да запазят съвестта си, в сравнение с да запазят подправена идеологическа взаимност.

Следващата стъпка е непосредствено обвързване на отпусканите евросредства за България с върховенството на закона и равнището на корупцията. Както не един път сме казвали, всеки ден престой на Бойко Методиев Борисов в изпълнителната власт носи директни загуби за България.

Хубав ден за българските жители, неприятен ден за хунтата!

Проф. Велислав Минеков

Адв. Николай Хаджигенов

Арман Бабикян


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР