Част от ръководството на Младежкото обединение в БСП и социалисти

...
Част от ръководството на Младежкото обединение в БСП и социалисти
Коментари Харесай

Десетки социалисти подкрепиха Лечева в обновяването на парк

Част от управлението на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия и социалисти от разнообразни генерации се включиха в самодейността на Весела Лечева за облагородяване на парка пред мемориален комплекс „ Балванска борба “. След като през лятото бе асфалтирана част от главната алея и бяха сложени пейки, през вчерашния ден социалистите засадиха обезпечените от нея фиданки.



„ Вярвам, че уважението към предишното е от голяма важност и за сегашното ни. Надявам се с напъните ни това място да стане по-приятно и да притегли повече гости “, сподели Лечева. Тя разгласи, че идната стъпка е слагането на осветяване със слънчеви лампи.

В самодейността й се включиха регионалният и общинският ръководители на БСП-Велико Търново – Марияна Бояджиева и Михаил Михалев, кметът на Павликени инж. Емануил Манолов, претендентът за народен представител от левицата Христо Кавалски, известният археолог Мирко Робов, младежи от Велико Търново, София, Габрово, Варна и други градове.



Мемориалният комплекс е построен във връзка Балванската борба, която е стълкновение сред български армейски и полицейски елементи и Габровско-севлиевския партизански отряд по време на партизанското придвижване в България през 1941-1944. Бойните дейности се развиват край селата Крушево и Балван.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР