Част от платната на паната от изложбата под мотото 100

...
Част от платната на паната от изложбата под мотото 100
Коментари Харесай

За вандализма почивка няма - разрязаха платна на старозагорския театър

Част от платната на паната от изложбата под мотото „ 100 години професионален трагичен спектакъл в Стара Загора “ са раздрани или разрязани. Това са открили чиновници на община Стара Загора при инспекция на място след получен сигнал за нанесените вреди. Експозицията е подредена на алея „ Стара Загора “ в парк „ Пети октомври “ в супер центъра на Града на липите. 
В известие до медиите от пресцентъра на общинската администрация, с което се оповестява за вандалския акт, се приканват жителите и гостите на Стара Загора дa пpoявявaт нeтъpпимocт ĸъм всички хулигански прояви и дa cигнaлизиpaт за тях нa дeнoнoщния Гopeщ тeлeфoн - 0800 157 37 или нa тeлeфoн 112.
В предиобедните часове на дванадесетия ден от оповестеното в България изключително състояние и в четиринадесетия ден на пандемия, оповестена от Световната здравна организация (СЗО), поради COVID-19, тръгнал от китайския град Ухан, си помислих, че положението на нещата може да докара и до положителни неща. Че изправени пред рецесия в епидемиологичната конюнктура и като очевидци на тествания за жители, здравни служащи, държавни и общински институции, и по образеца на компании, организации и жители, които подаряват пари, артикули и защитни средства в битката с вируса, ще израснем и ще станем по-добри индивиди.
Оптимизмът ми беше подхранен и от обстоятелството, че за 24-те часа на 23 март на територията, обслужвана от Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи (ОДМВР) в Стара Загора не са регистрирани закононарушения.
След към 6-7 часа котка мина път на оптимизма ми - вандалски акт в супер центъра на Центъра на Вселената. 
Оказа се, че за вандализма отмора няма и по време на изключително положение… 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР