Част от дължимите си възнаграждения получиха днес футболистите на Етър,

...
Част от дължимите си възнаграждения получиха днес футболистите на Етър,
Коментари Харесай

Болярите взеха по една заплата, очакват ги за тренировка

Част от дължимите си хонорари получиха през днешния ден футболистите на Етър, оповестява sport-vt. Във вторник играчите оповестиха протест на тренировките, като желаеха среща с управлението на клуба и оповестиха, че имат да получават заплати, три награди и по 4-5 наема за квартирите си.
 Босът на Етър за настояванията на играчите: Не става единствено с “дайте”
Срещата на ръководителя на Управителния съвет проф. Георги Камарашев с играчите пропадна, само че той се срещна със старши треньора Петко Петков, административния шеф Страцимир Тинчев и спортния шеф Стефан Атанасов. След нея проф. Камарашев разгласи, че играчите ще получат по една заплата, като предизвести, че " мотивацията на играчите не може да е равна на финикийските знаци ".
 Петко Петков: Може би съм последният оптимист в Етър
В последна сметка на футболистите е била преведена по една заплата, а уверенията са останалите отговорности да бъдат изчиствани поетапно, като ще се разчита на помощта на великотърновския бизнес. Очакванията са играчите да възобновят тренировките, а на следващия ден да пътуват за мача с Черно море във Варна, който е в петък на стадион " Тича ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР