Част фенове на Шкупи“ станаха за смях в социалните мрежи

...
Част фенове на Шкупи“ станаха за смях в социалните мрежи
Коментари Харесай

Феновете на „Шкупи“ са в България. Уви, не са. И във фотошопа са слаби

Част почитатели на „ Шкупи “ станаха за смях в обществените мрежи и най-много в една от най-известните фенстраници в света – Hooligans.cz. Популярната в Северна Македония формация „ Smugglers “ са разгласили фотоси с фотошоп, пробвайки се да покажат, че са в България, макар възбраната, която бе наложена за наличие на мача реванш от от втория прелиминарен кръг на Лига на конференциите с „ Левски “.

Чаирчани обаче станаха обект на насмешки, откакто едната фотография е от кафене направена в Пловдив, само че се оказва, че заведението към този момент не съществува. Другата фотография е от връх Мусала в Рила, която също е направена на фотошоп. Качването на тези фотоси докара до редица насмешливи мнения под обявата.

Преди успеха на „ Левски “ с 2:0 в Скопие техен почитател бе наръган с нож. Левскарите „ доброжелателно “
посъветваха последователите на „ Шкупи “ да не стъпват в София.
Освен успеха в Скопие „ Левски “ записа и различен триумф предходната седмица. За разлика от останалите ни европейски участници, които отложиха срещите си, “сините ” играха своя мач в efbet Лига и смачкаха с 6:0 вкъщи Локомотив (София). По този метод столичният отбор набра скорост за днешния реванш и излиза с още по-голямо самочувствие. Проблемът на Николай Костов е, че Кристиан Димитров е с контузия и пропуща мача.

„ Противникът е доста мощен в халфовата линия, като неприятният терен попречи и на тях “, показа треньорът на „ сините “. Двубоят е от 20,00 часа на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “.

На терена през днешния ден се чака да има и много скаути на други отбори, които да наблюдават футболисти на „ Левски “. В медиите се появиха информации, че представители на италиански и френски клубове ще наблюдават Жереми Петрис, а „ Стандарт “ (Лиеж) има сериозен интерес към Уелтон.

Ако „ Левски “ продължи през днешния ден, то “сините ” за втора поредна година ще прескочат втория прелиминарен кръг на Лигата на конференциите. Миналата година родният отбор отстрани ПАОК в тази фаза на шампионата, само че по-късно отпадна от „ Хамрун “. Ако стигнат до третия прелиминарен кръг, момчетата на Николай Костов ще срещнат някой всред „ Апоел “ (Беер Шева) и „ Панавежис “.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР