Часовникът отдавна вече не е просто предмет, който определя кога

...
Часовникът отдавна вече не е просто предмет, който определя кога
Коментари Харесай

Денят на Кърмит или как един часовник предизвиква усмивки по целия свят

Часовникът от дълго време към този момент не е просто предмет, който дефинира по кое време настава нощта или сутринта. Той е доста повече от това – търсим в него функционалност, резистентност, жанр, грациозност и даже въодушевление и характерност. Понякога изборът на часовник лишава седмици изследване, тъй като с изключение на всичко друго той е и аксесоар, който носим със себе си съвсем непрекъснато – включително и мъжете, за които от време на време той даже е единственият подобен – и затова желаеме да е извънреден.

Някой би споделил, че това са прекалено много условия и условия за един часовник, само че когато видите за пръв път онлайн Oris, ще разберете, че до момента не сте гледали на часовниците по верния метод, а видите ли новия – част от колаборацията на Oris с Disney The Muppets, ще си кажете - „ Това е същинско произведение на изкуството! “ и ще сте прави – тъкмо такова е и в механически, и в естетически проект.



Компанията Oris има впечатляващ опит в направата на механични часовници – прави го към този момент 119 години, а една от главните ѝ цели е да доставя на клиентите си наслада и задоволство от обстоятелството, че имат машинален часовник с изключителни качества. Брандът признава, че в случай че техните часовници донесат усмивки и създадат нечий ден по-добър – значи са си свършили работата.

С новия това сякаш е повече от несъмнено, а повода е в колаборацията с най-лежерния комедиен облик на планетата – Жабокът Кърмит от „ Мъпет шоу ". Неговата задача по рождение е да забавлява другите и да ни кара да се смеем, и го прави сполучливо към този момент много години и генерации – за какво тогава да не даде едно рамо с присъединяване си в един часовник?

И ето го и него -  Oris PROPILOT X KERMIT, мъжки часовник с диаметър 39 mm, стъкло от сапфир и титаниев корпус, автоматизиран механизъм и водна отбрана при дълбочина 100 m и/или налягане 10 бара.

Създателите му признават, че главната задача на този часовник е да носи наслада  и това няма по какъв начин да не се случи, тъй като още с отварянето на кутийката ще се усмихнете с най-широката си усмивка. Отвътре ще ви огледа яркозеленият циферблат, отдаден на Кърмит, само че това не е всичко – в специфичното издание ProPilot X Calibre 400 самият Кърмит ще се появява на циферблата (в знака за датата) на всяко първо число от месеца, с цел да ви припомня, че този живот ни е даден, с цел да се забавляваме и да одобряваме нещата по-леко.

Това ще е вашият специфичен Ден на Кърмит и с течение на времето евентуално ще започнете да го чакате с неспокойствие и онази наслада в сърцето, която ни предизвикват дребните, само че сладки неща в живота. Може даже да си създадете ваш, самостоятелен обред за този миг – отбележете Деня на Кърмит с чаша кафе или диалог по телефона с обичан човек, който ви забавлява и разсмива.

И бъдете спокойни - е задоволително ослепителен, с цел да бъде вашият единствен аксесоар денем, само че и задоволително функционален, с цел да бъде до вас в лудата конкуренция на актуалния живот. Гаранцията му е 2-годишна, с алтернатива за удължение до 10 години, а най-хубавото му качество е неговият лек и скромен темперамент – по сходство на своя прототип, великият Кърмит.

Можете да откриете този нов модел във всички магазини TIMELAND, както и онлайн на .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР