Часове след зловещата трагедия на АМ Струма, отнела живота на

...
Часове след зловещата трагедия на АМ Струма, отнела живота на
Коментари Харесай

САМО В ПИК! Ето как изглежда мястото на трагедията на Струма! Маркировката е безобразна, въпрос на време е било да се случи най-страшното

Часове след злокобната покруса на Автомагистрала " Струма ", лишила живота на 45 македонски жители, измежду които 12 деца, обществените мрежи са залети от мнения. Хората гневно недоволстват, че пътят е оставен без контрол, подценени са рисковите сектори, неглижиран е евентуалният риск.

Те приканиха президентът да изиска оставките на виновните министри. Маркировката и мантинелите по пътищата ни са незавършени поради бездействието на служебния кабинет и съответно Виолета Комитова, на която и хората от пътния отрасъл желаеха оставката..
свързани новини7660преди 4 часа30776преди 1 часа
" Ето по какъв начин изглеждаше ден преди секторът от автомагистрала " Струма ". Поставете се на мястото на лидер на рейс: шофирате по двулентов скоростен път с една спешна лента. В един миг лентите за придвижване стават три без никаква отвесна маркировка, указваща, че " третата лента " има някакво друго предопределение ", разяснява във Facebook Димитър Димитров. Мъжът е минал с колата си ден преди злокобния случай с македонския рейс.

" Като експерт и съзнателен лидер, виновен за 50 ориси, Вие " заставате " там, където е мястото на Вашето транспортно средство - в най-дясната лента. След завоя осъзнавате, че маркировката Ви е подвела, само че към този момент е късно. Правите всичко, което е по силите Ви, само че Вашата орис и тази на още 50 почтени души към този момент е предопределена ", написа още Димитър Димитров.
свързани новини69649преди 3 часа
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР