Часове след като беше освободен строителният предприемач Велико Желев с

...
Часове след като беше освободен строителният предприемач Велико Желев с
Коментари Харесай

Велико Желев побесня! Тежки думи за България

Часове откакто беше освободен строителният бизнесмен Велико Желев с извънредно изявление пред Би Ти Ви.

За милионите, взети предплатено от страната по огромни планове, Велико Желев споделя, че не са нарушаване на закона.
-->
Собственикът на " Хидрострой " счита, че задържането му е обвързвано с предизборната акция и призна, че няма по какъв начин едрият бизнес да не е непосредствен със мощните на деня.

" Хидрострой " изясни, че няма по какъв начин да знае какво прави всеки един от изпълнителите на съответен план.

Показа проба от Северната скоростна дъга в София, съгласно която вложеният асфалт дава отговор на условията. Няколко дни преди ареста му районният министър Иван Шишков показа друга, съгласно която в асфалта са вложени 30 % по-малко материал.

" Мисля, че господин Шишков е правилен човек, само че е измамен грубо от някого. Аз не зная кой го подвежда. Може би има неприятни съветници. Аз зная, че си почтен до доказване на противното.

Има си правила и ред, по който се вършат проучванията. Аз не споделям че ние сме безгрешни и че нямаме неточности, може да има компрометирани сектори и по тази причина си носим гаранциите.

" Много пъти са ме питали дали съм непосредствен с този или оня. Кажете ми - по времето на Иван Костов компанията работеше ли? По времето на Национална движение „Симеон Втори", по времето на тройната коалиция - компанията продължава да работи. В България бизнес не може да се прави. Колкото по-рано избягаш, толкоз по-добре.

Аз по тази причина отворих офиси в Дубай, в Саудитска Арабия, в Македония и Румъния ", акцентира той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР