Часове преди президентът на Съединените щати Джо Байдън и бившите

...
Часове преди президентът на Съединените щати Джо Байдън и бившите
Коментари Харесай

Кампанията на Байдън рекламира рекордно набиране на средства за едно събитие

Часове преди президентът на Съединените щати Джо Байдън и някогашните президенти Барак Обама и Бил Клинтън да излязат на сцената в емблематичната Radio City Music Hall, акцията на Байдън към този момент беше приветства „ историческо “ набиране на средства.

25 милиона $, събрани от събитието, планувано за четвъртък вечерта, сложиха връх за най-вече средства, събрани за едно политическо събитие в Съединени американски щати. Рекордното удряне е индикация, че Байдън поддържа мощни връзки с поддръжници с дълбоки джобове, макар че изследванията демонстрират, че известността му понижава.

„ Това историческо нарастване е демонстрация на мощен възторг към президента Байдън и вицепрезидента Харис и удостоверение за невижданата машина за набиране на средства, която изградихме “, сподели съпредседателят на акцията Джефри Каценберг.

„ За разлика от нашия конкурент, всеки $, който събираме, ще доближи до гласоподавателите, които ще решат тези избори – съобщавайки историческия връх на президента, негова...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР