Часове преди Нова година пенсионерка е защипана от вратите на

...
Часове преди Нова година пенсионерка е защипана от вратите на
Коментари Харесай

Жена е влачена от трамвай в София навръх Нова година

Часове преди Нова година пенсионерка е защипана от вратите на трамвай и влачена няколко метра. Жулиета Иванова е със счупено рамо.

Инцидентът стана към 10:30 ч. тази заран

Инцидентът е станал на 31 декември малко след 11:30 ч. на спирката на „ Лъвов мост “ в трамвай №12.

Жената сподели пред bTV, че вратите са се затворили, преди да успее да се качи. Не помни какъв брой тъкмо метра трамваят я е влачил. После ватманът спрял, пристигнал при нея и като видял, че няма кръв, не ѝ предложил помощ.

От Спешна помощ оповестиха за bTV, че дамата е получила открита фрактура на ръката

„ Появиха се двама мъже, които като чувал с картофи ме качиха вътре в трамвая, и той продължи пътя си. Бях блокирала изцяло, не се сетих да взема имена на нито един очевидец “, добави Жулиета Иванова.

Тя приканва пасажерите, които са били в трамвая, и са видели какво се случва, да се свържат с нея. Тя е освидетелствана от правосъден доктор и е подала тъжба в полицията с молба да ѝ дават записите от камерите в трамвая от други камери в региона.

Пожарникарите вършат опити да го извадят

Иво Василев от общинското дружество „ Столичен електротранспрот “ сервира извинения от името на сдружението на потърпевшата жена. Той разгласи в ефира на bTV, че писмените показания на ватмана се разграничават от тези на дамата. Той твърди, че я е попитал има ли потребност от лекарска помощ и е предложил да повика Спешна помощ. Проверка ще откри какво тъкмо се е случило, посочи Василев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР