Часове ни делят от началото на Зимните олимпийски игри в

...
Часове ни делят от началото на Зимните олимпийски игри в
Коментари Харесай

Истории от Чжъндзякоу: Нашите хора от олимпийския балон

Часове ни разделят от началото на Зимните олимпийски игри в Пекин. Специалните пратеници на Българска национална телевизия Стефан Георгиев, Калин Гугов и операторите Николай Балкански и Станислав Златев ще ни създадат очевидци и на най-любопитните моменти зад кадър.

ДЕН ПЪРВИ от олимпийското премеждие през погледа на Стефан Георгиев:

Първи леки спънки - на летището в Истанбул разбираме, че полетът ни за Пекин е отсрочен най-малко с 30 минути. Така, че тук, където единствено преди седмица имаше много промени и отсрочени полети, закъснели полети поради неприятното време. не щеш ли и ние ще изпитаме въпросните главоболия върху себе си.

Или може би не всички, тъй като

господин Калин Гугов въобще не се ядове

от тази цялата работа и ще си хапне сладко-сладко...

" Добре пристигнали в Пекин! "

Проверките са минати, единствено че в този момент преди влизането непосредствено се стартира с новите ковид-тестове в специфичното поделение на самото летище в Пекин.

В страната откъдето потегли коронавирус, явно

по никакъв начин, но по никакъв начин не си поплюват.

Тестовете са направени, инспекциите са минати, акредитациите са валидирани, само че в този момент идваме в така наречен waiting area, където се събират хора от целия свят и никой не може да ти каже по кое време ще бъдеш освободен от летището.

Високоскоростен трен ще ни води от Чзъндзякоу до Пекин. Относително спокоен, свободен. При температура от -14 градуса на открито и скорост от 231 км/ч.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР