Чаровният водещ с гръцки корени Николаос Цитиридис напоследък получава все

...
Чаровният водещ с гръцки корени Николаос Цитиридис напоследък получава все
Коментари Харесай

Цитиридис стана бедняк. Ето заплатата му

Чаровният водещ с гръцки корени Николаос Цитиридис в последно време получава все неприятни вести от работодателите си в Би Ти Ви. Заформя се наклонност шоуто, което Цитиридис води от ефирен да се трансформира в интернет артикул, както към този момент се случи с „ Господари на ефира ”.

От 24 май Николаос ще има единствено половин чак за изяви в ефир, а наличието му във виртуалното пространство ще се ускори, оповестиха публично от Би Ти Ви.

Но това се отразява доста неприятно на заплатата му и тя към този момент е понижена на половина. До скоро Цитиридис получаваше по 16 000 лв. на месец, а отсега нататък ще прибира едвам 8000 лева

Само една седмица дели Николаос Цитиридис от орязване на половина на времето му в народен ефир. В Би Ти Ви са решили да изместят късните вести с половин час по-рано в делничните вечери – вместо в 23,30 часа, както е от много време, те към този момент ще стартират в 23 часа.

Промяната ще стане за сметка на шоуто на гръка. Началният му час и отсега нататък ще бъде 22,30, както до момента, само че продължителността към този момент няма да е един, а единствено половин час.

Според формалното известие на малкия екран, това е най-подходящият формат за вечерно шоу, което се гледа от младежи, писа Уикенд.

Открай време обаче се приказва, че Цитиридис просто не може да реализира добър рейтинг и, каквото и да измислят в екипа му, то не може да го отлепи от дъното.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР