Чаровната водеща в Мармалад и Бригада нов дом по Би

...
Чаровната водеща в Мармалад и Бригада нов дом по Би
Коментари Харесай

ШОК: Мария Силвестър тресе провиснало и грозно дупе

Чаровната водеща в „ Мармалад ” и „ Бригада нов дом ” по Би Ти Ви Мария Силвестър се отдаде на заслужена отмора. Тя е избрала безшумно и умерено местенце за плажуване – плаж „ Малкия делфин ” край Ахтопол, видяха папараците на „ Уикенд ”, които разпънаха бивак по родното море за лов на звезди.

През юни Мария бе на море с новото си гадже – русокос младок, до който тя сияеше усмихната и щастлива. След развода й с артиста Силвестър Силвестров преди 3 години, водещата пази персоналния си живот в загадка. Преди 2 месеца обаче тя показа с приятелите си в обществените мрежи 2 фрагмента с нейния обичан. Двамата се бяха снимали прегърнати в басеина към хотела, където бяха отседнали. На другото фото  влюбената до уши хубавица и половинката й се излежаваха един до различен.

За втората си морска отмора харизматичната водеща с небесно сини очи е избрала женска компания, убедиха се фотографите на вестника. Преди няколко дни 42-годишната Мария се появи на морския бряг в компанията на своя другарка. Двете дами седнаха на високите столове с панорама към морето и си поръчаха по едно кафе и портокалов фреш. Вместо да се обтегнат на шезлонги на плажа, водещата и нейната приятелка избраха да останат на хладно в заведението. „ Много е горещина, няма да се пека ”, сподели Мария на другарката си.

От време на време Силвестър събличаше цикламената си рокля, с цел да се топне в морската вода и се връщаше назад в капанчето на студ. Останалите клиенти с любознание зяпаха наедрелите й, само че сексапилни форми под пъстрота цялостен бански. „ Гледай ти по какъв начин лъже дребния екран. На тв приемника наподобява съвършено, а онлайн не можеш да я познаеш. Уж е модел, но май доста някогашен ”, одумваха я мъжете в заведението и не сваляха взор от апетитните й задни елементи. Жените в заведението обаче злобно изсъскаха, че дупето на Мария по никакъв начин не е сексапилно , а е много едро и тя би трябвало неотложно да спре всякаква тестена храна, с цел да е отново атрактивна.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР