Чаровната репортерка и ТВ водеща Ева Веселинова роди едва преди

...
Чаровната репортерка и ТВ водеща Ева Веселинова роди едва преди
Коментари Харесай

Ева Веселинова в прекрасно настроение, глези се след раждането на близнаците

Чаровната кореспондентка и ТВ водеща Ева Веселинова роди едвам преди месец, а към този момент наподобява повече от ужасно! Това обаче по никакъв начин не ни изненадва, знаейки какъв брой държи на външния си тип хубавицата. И въпреки всичко грижите за едно малко дете е огромна отговорност, само че с две нещата стават още по-сериозни, а това го схваща всяка майка. 

Въпреки всичко обаче, всяка дама има потребност от свое време и по този начин Ева скоро сподели в Инстаграм, че е направила тъкмо това - отдала се е за няколко часа на грижи за себе си. Блондинката показа на стори, че е отишла на маникюр, само че също така е освежила леко прическата. Всяка дребна смяна е значима, тъй като ни кара да се усещаме добре и да сме в прелестно въодушевление, в каквото наподобява, че Ева несъмнено се намира.

Виж още:

Въпреки всичко друго, много хора се вълнуват от друго - кой е бащата на близнаците на Ева Веселинова. Истината е, че доста се изписа по тази тематика, спекулациите бяха във всевъзможни направления. Е, в изявление за списание " 9 месеца " тя отговори на всички тиражирани изказвания.

" Истината е, че приятелят ми е млад, хубав българин, който ме обича и не се интересува от грозните трудове. Той е прелестен мъж - работи и се развива в своята специалност. Бъдещият баща е добър човек, интелигентен, благ, грижлив, любящ и ми оказва помощ ужасно доста, даже и в домакинската работа. Мога да разгадавам за всичко на него. Сега е още по-внимателен, само че и малко под напрежение ", съобщи тя.

Виж още:

Пред изданието тя споделя, че с колегата си са си дали две години единствено за тях - за пътувания, за обич и независимост. " И В един миг се почувствахме подготвени. Чувала съм да споделят, че човек в никакъв случай не е подготвен за това. Но не е по този начин. Идва един миг, когато срещаш някого и си казваш: " Той ще бъде татко на децата ми! ". И чудото се случва. "

Тяхното знамение се случва през 2020 година, когато са на отмора в Гърция. Тогава стартират някои неразположения при Ева, за които тя даже и не подозира, че може да са свързани с бременност. Една заран обаче взема решение да си направи тест и вижда бледа втора чертичка. На идната заран прави нов - още веднъж позитивен, а през днешния ден към този момент се радват на две прелестни дечица.

Изображение: https://www.instagram.com/evaveselinova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР