Чаровната и талантлива Алекс Раева разказа откровено за живота си,

...
Чаровната и талантлива Алекс Раева разказа откровено за живота си,
Коментари Харесай

Алекс Раева сподели за Слави Трифонов

Чаровната и надарена Алекс Раева описа искрено за живота си, фамилията, кариерата с изключение на на певица и на стендъп комедиант, която я зарежда с позитивизъм, разрешава й да се разгърне, да покаже повече от себе си като създател. Пътят й дотук не е равен, само че тя описа за началото, стартът при Слави Трифонов, който до голяма степен я образува в професионален проект.

Годините при Слави са ми дали извънреден професионализъм, който в годините напред доста ми е помагал и в същото време пречил, тъй като ме направи перфекционист и започнах да изисквам от хората и те да бъдат такива. А това е много мъчно, от една страна аз да съм точна и правилна, а да не получавам същото от отсрещната страна.

Познаваш Слави от близко. Ние го виждаме като шоумен и от няколко години политик, само че в действителност какъв човек е той?, бе въпроса на Деси Банова – Плавнелиева, който засегна и малко интимна за Алекс тематика.

Не се удивлявам, че пое пътя на политиката, и че стават такива неща сега. Не ме учудва и с постъпките си до някаква степен, тъй като той е много първосигнален и прочувствен. Има доста качества, само че не мисля че добре ги усвои, с цел да направи нещо хубаво. Всичко стартира с положителни планове, само че той и пътя към пъкъла е застлан с положителни планове. Има нещо там, което е главното изчезнало и това са взаимоотношенията, приключи тематиката за някогашния си шеф Алекс.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР