Чарлз III ще бъде брилянтен крал, след като премина през

...
Чарлз III ще бъде брилянтен крал, след като премина през
Коментари Харесай

Бившият британски премиер Дейвид Камерън: Чарлз ще бъде брилянтен крал

Чарлз III ще бъде " брилянтен " крал, откакто мина през " най-дългата подготовка в историята ", споделя някогашният английски министър председател Дейвид Камерън в изявление за телевизионно предаване по телевизия Би Би Си, което ще бъде излъчено през днешния ден, предадоха Прес асосиейшън и ДПА.

Камерън споделя, че до момента в който е бил министър-председател, е имал аудиенции при тогавашния принц на Уелс, с цел да може Чарлз да се приготвя за кралското си обвързване да организира ежеседмични срещи с премиера.

" Имах аудиенции при принц Чарлз, до момента в който кралица Елизабет II беше на трона, тъй като той искаше да стартира да размишлява върху метода, по който ще организира тези аудиенции ", споделя Камерън.

" Моите усещания са, че той ще се оправи брилянтно с тази работа. Той е брилянтен слушател, оправя се брилянтно със задаването на въпроси и с даването на мъдри препоръки. Това евентуално беше най-дългата подготовка в историята ", акцентира Камерън, имайки поради интервала от живота си, който новият крал е прекарал като принц.

Камерън споделя още, че Чарлз, сходно на майка си, е " великолепен посланик " и че ще се потвърди като " заслужен правоприемник " на кралица Елизабет, когато става дума за отстояването на английските ползи в чужбина.

Източник: Българска телеграфна агенция

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР