Чарли Шийн говори открито за новия си живот като трезвеник

...
Чарли Шийн говори открито за новия си живот като трезвеник
Коментари Харесай

Невероятно, но факт! Чарли Шийн спря...

Чарли Шийн приказва намерено за новия си живот като въздържател в извънредно изявление за Дейли Мейл. Холивудската звезда съобщи, че се усеща " необикновено " и здравето му е " по-добро от всеки път " във връзка отбелязването на година от трезвеността му през декември.

Преди 12 месеца 53-годишният Шийн най-сетне загърби алкохола, опиатите и купоните. Той сподели, че си ляга в 21 часа и прекарва времето си в четене на „ здравословни сюжети “ и следене на новините.

Чарли реши да поеме по верния път през декември 2017 година, откакто се умори от тежкия си метод на живот.
Шийн призна: „ Всяка нощ започваше с положителни планове, само че постоянно завършваше със свестни хора, които трябваше да разчистват безредиците ми. Уморих се да се оправдавам за неща, които не помня “.

В извънредното изявление звездата от „ Двама мъже и половина “ дава обещание в никакъв случай повече да не се приближава до порно актриси. Чарли се надява също да възобнови сполучливата си кино и телевизионна кариера отпреди няколко години.
Чарли Шийн прикани и други звезди да разкрият, че са серопозитивни.

В избран миг Шийн стана по-известен с любовта си към празненства, алкохола, проститутките и опиатите, в сравнение с с актьорската си работа.

През 2012 година той беше диагностициран с ХИВ - шокиращо разобличаване, което той направи три години по-късно - през 2015 година
Чарли признава, че към момента не може да се отърве от тютюнопушенето, само че работи върху това. Той споделя, че роднините му са разчувствани от неговата промяна.

„ Вече не преустановявам хората. Не изгубвам неща. Много съм акуратен. И децата ми в действителност виждат този супернадежден човек. Те могат да разчитат на мен в това да бъда техен образец. Днес те имат най-хубавата версия на татко си “.

Шийн има щерка Касандра на 34 години, две дъщери - Сам (14) и Лола (13) от брака му с Денис Ричардс и близнаците - Боб и Макс (9) от някогашната му брачна половинка Брук Милър./ Блиц

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР