Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц продължават да подхранват слуховете за

...
Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц продължават да подхранват слуховете за
Коментари Харесай

Връзката на Зоуи Кравиц с Чанинг Тейтъм става все по-дълбока

Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц не престават да подхранват слуховете за любовта посред им. И макар че до момента няма публично удостоверение за тяхната връзка, всички са наясно, че двамата са дружно, а и Зоуи към този момент разяснява връзките си с Чанинг в скорошно изявление за „ Уолстрийт джърнъл ” и там изясни, че е била привлечена от държанието му още преди да се срещнат.

Източник, непосредствен до звездите разяснява, че двамата в действителност са дружно. Той разкри нови детайлности за връзката им. „ Те са в действителност щастливи и нещата сред тях са извънредно съществени.



Те се пробват да прекарват колкото се може повече време дружно. Някои считат, че тази двойка няма бъдеще, само че в действителност нещата въобще не са такива, каквито наподобяват и сред тях има доста повече общо, в сравнение с хората допускат.

Те водят много спокоен метод на живот, съвсем не вървят на празненства, само че избират да прекарват времето си дружно вкъщи, гледайки добър филм и слушайки обичаната си музика. Те не са просто любовници, те са същински другари “, добави вътрешният човек.



Припомняме, че слуховете за сантименталната връзка сред звездите се появиха през януари предходната година, само че самите актьори не бързаха да разкрият връзката си, защото и двамата сложиха завършек на браковете си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР