Chanel се готви за по-тежка“ 2024 г., докато луксозната индустрия

...
Chanel се готви за по-тежка“ 2024 г., докато луксозната индустрия
Коментари Харесай

Chanel се готви за „по-тежка“ предстояща година, предупреждава шефът на модата

Chanel се готви за „ по-тежка “ 2024 година, до момента в който първокласната промишленост се бори със забавящия се напредък на фона на световното икономическо закъснение.

Президент на мода Бруно Павловски сподели, че икономическата обстановка е сложна „ на всички места, във всяка обособена страна “, повтаряйки предизвестията, отправени от ръководителите на LVMH и Burberry през последните седмици.

„ Луксът не е предпазен от стопанската система “, той сподели пред Financial Times преди шоуто Métiers d'Art на Chanel в Манчестър, където компанията приветства интернационалните клиенти и звезди, в това число Хю Грант и Тилда Суинтън. „ Нямам кристална топка, само че обстановката ще бъде по-трудна от това, което видяхме през 2023 година “

Въпреки че най-вече харчещите на компанията не престават да изпръскват, Павловски предизвести, че високата инфлация в Съединени американски щати и Европа и рекордната младежка безработица в Китай доведоха до спад в визитите на магазините и покупките от първи и инцидентни купувачи.

Анализаторите на Bain предвиждат по-ши...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР