Чалгата е на път да погълне детето чудо Крисия, узна

...
Чалгата е на път да погълне детето чудо Крисия, узна
Коментари Харесай

Пайнера иска Крисия! Между тях текат тежки преговори

Чалгата е на път да погълне детето знамение Крисия, разбра HotArena.

Талантливата разградчанка евентуално от есента ще се причисли към фолккомпанията " Пайнер ", писа „ България Днес “.

От няколко месеца Пайнера води дейна политика за привличането на даровити млади реализатори. Така в компанията му се озоваха спечелилият от " Гласът на България " Радко Петков, както и бившето протеже на Слави Трифонов и участничка в шоуто му Даниела Пирянкова. Младежите към този момент са в подготовка на първите си песни, които ще бъдат в дуети с надалеч по-опитни реализатори - Анелия и Джордан.

Крисия също ще има опцията да направи дует с известен реализатор, въпреки че нейните ползи са в разнообразни музикални стилове. В Националното музикално учебно заведение " Любомир Пипков " тя учи джаз и поп пеене и желае да се развива тъкмо в тази тенденция. Но въпреки всичко изкушението е огромно.

Хора, близки до " Пайнер ", признаха, че Пайнера няма елементарно да се откаже от опцията да притегли Крисия, тъй че няма да е изненада, в случай че двете страни си свидлив ръцете и афишират, че стартират да работят взаимно.

Наскоро тийнейджърката описа, че е минала през сложен интервал. Това бил моментът, в който осъзнава какъв брой известна е станала около присъединяване си в " Шоуто на Слави ". Тогава дребната певица била на път да се главозамае и да разреши славата да разбие връзките й с доста близки хора.

Миналия месец 15-годишната вяра на българската музика пусна първия си видеоклип, откогато напусна Слави Трифонов. В продължение на близо две години Крисия нямаше никакви обществени изяви и по тази причина реши да приключи професионалните си връзки с телевизионния водещ. Сега с парчето " Витамин " Крисия безусловно възражда кариерата си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР