Чалгаджията беше налазен като безпомощен сръндак от стадо хиени от

...
Чалгаджията беше налазен като безпомощен сръндак от стадо хиени от
Коментари Харесай

Фики Палува С Шаферки

Чалгаджията беше налазен като беззащитен сръндак от стадо хиени от купонясващи разкрепостени девойки. Ситуацията с сексуален привкус се разиграва в столична чалготека в Студентски град.

Традиционно присъединяване на Фики се трансформира във вакханалия – девойките го награбват, стартират да го прегръщат, някои даже пробват да го целунат, а от самото начало фолкаджията гледа шокиран. Момичетата желаят запаметяващо се моминско празненство и го получават. Фики им пее на ушенцата, а те от близко оглеждат и даже опипват мускулестите му ръце.

Макар в началото да е дистанциран, последователно изпълнителят се отпуска и се включва зрелищно в празненството. Фики се раздава в кръшните танци, до момента в който шаферките му подсвиркват и обръщат чаши на екс. В купона се включват и полуголите танцьорки на нощния клуб, които предизвикателно извиват тела. Някъде в този миг Фики напълно губи улегналост и се раздава оптимално. Той дълготрайно задържа погледа си на голите дупета на танцьорките, само че не събира храброст да ги допре, написа „България днес“.

Цялата сцена се разиграва в дребните часове на нощта, когато брачната половинка му Гюлджан е с бебето у дома. След раждането на детето Фики се задържаше повече у дома и беше лимитирал оптимално участията си из страната. През последните месеци последователно се завърна към предходния си живот с повече професионални изяви и още веднъж обкръжен от изкусителни последователки.

„Всеки мъж е изневерявал в миналото! Важното е да си до обичаната, да я подкрепяш, тъй като всяка една жена има потребност от внимание, грижи и доста любов“, призна фолкпевецът. Той не споделя дали е кръшкал на жена си Гюлджан.

„Човек, който обича, ревнува. Така е, няма по какъв начин да твърдиш друго. На първо място е доверието и един път изгубено, не може да се върне“, разкрива Фики, че постоянно е бил ревностен към дамите си.

Фики носи тежка корона, счита таткото на изпълнителя Тони Стораро. Според индивида глас на огромния му наследник му тежи фактът, че непрекъснато е сравняван с него. Самият Тони през годините е набеждаван в изневери без безапелационни доказателства, а в това време е работил по цели нощи, с цел да изхранва фамилията си.

„На Фики му е мъчно. Не съумях да го предпазя от непрекъснатите съпоставения. Той си носи тежката корона на славата“, признава Стораро-старши.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР