Чалга певицата Теди Александрова стана съдружник с шефа си Митко

...
Чалга певицата Теди Александрова стана съдружник с шефа си Митко
Коментари Харесай

Теди Александрова стана съдружник на Пайнера

Чалга певицата Теди Александрова стана съучастник с шефа си Митко Пайнера.

Блондинката, която през последните седмици нашумя с раздялата си с Емрах Стораро, се впуска в продуцентска активност, като за задачата инж. Митко Димитров ѝ дава част от изпълнителите си. Подобни бизнес връзки в империята " Пайнер " до момента не са се случвали и по тази причина моментът е исторически за българския попфолк.

Александрова към този момент се показа като музикален продуцент и управител, а дружно с нея са изпълнителите Тина, Еви Аспарухов и Тони Джи. Очакванията са броят на артистите да се усили в бъдеще.

" Всички реализатори са неизменима част и от музикална компания " Пайнер ", само че ролята на Теди Александрова ще бъде да спомага за цялостното им показване като актьори и реализатори. Тя се е заела да сортира песните в репертоара им, персонално да основава част от частите за тях, както и да ги поучава за държанието им на сцена и пред камерите ", гласи информацията от позиционираната в Димитровград музикална компания.

" За мен е предизвикателство да надскоча себе си и да изградя кариерата на тези толкоз пеещи реализатори. Правя това, тъй като те са артисти в цялостния смисъл на думата и знам, че това ще ме накара да се раздам още повече за триумфа им. Обещавам да имаме жанр, да вършим и доста разнообразни неща, с които да се откроим. Пожелайте ни триумф и очаквайте доста скоро една друга музика и звучене от нас ", гласи първият коментар на Теди в нейта роляна чалга началник.

Александрова пишела песни и за някогашното си гадже Емрах Стораро. По време на бурната им разлъка стана ясно, че той ѝ дължи няколко хиляди лв. за частите, само че дребният наследник на Тони Стораро бързо се издължи на експоловинката си, защото не искаше да има алъш-вериш с нея, напомни Хотарена.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР