Чакайте в скоро време бързо пребоядисване на нашите доморасли натовци.

...
Чакайте в скоро време бързо пребоядисване на нашите доморасли натовци.
Коментари Харесай

Богомил Бонев: Чакайте в скоро време бързо пребоядисване на нашите доморасли натовци

Чакайте в скоро време бързо пребоядисване на нашите доморасли натовци. Проблемът на западните пропагандатори и нашите лъжци е, че фронтът на ВСУ се разпада на всички посоки. Така написа в собствен пост Богомил Бонев във връзка новината, че украинската войска се изтегля от Авдеевка.

 

SafeNews разгласява поста му без редакторска интервенция:

 

Приключи Авдеевка.
Военният анализатор на немския BILD Юлиан Рьопке разгласи преди минути, че украинската войска се изтегля от Авдеевка, Донецка област, оповестява OFFNews.bg.
Само че това не е правилно. Украинската войска няма къде да се изтегли към този момент. Изпуснаха момента. Котелът през днешния ден се затвори компактно. Вече не е оперативно обграждане, към този момент е казан.
Пиле не може да прехвръкне. Украинската войска има единствено два пътя за евакуиране: в плен, или към летален излаз.
Бедните германци. Едно време отново са лъгали, че при Сталинград се изтеглят на по-удобни позиции. Знае се къде се изтеглиха. Проблемът на западните пропагандатори и нашите лъжци е, че фронтът на ВСУ се разпада на всички посоки. Чакайте в скоро време бързо пребоядисване на нашите доморасли натовци.

 

 

Военният анализатор на немския BILD Юлиан Рьопке разгласи преди минути, че украинската войска се изтегля от Авдеевка, Донецка област.

 

Според него сега тече мощна съветска атака и нашествениците се придвижват бързо от всички страни. Да се надяваме, че множеството от бойците на ВСУ ще бъдат изведени в точния момент, написа Рьопке.
Руснаците довечера започнаха огромна офанзива. Съотношението на силите е едно към седем, споделя представителят на Трета щурмова бригада Александър Бородин пред изданието Liga.net.

Върви непрекъснато нахлуване на разнообразни сектори. Това са 2 съветски настъпващи армии, към 7 бригади, изяснява Бородин.

Според него на украинските военни е дадена заповед да удържат позициите си.

Втори влиятелен източник обаче твърди, че украинската войска се изтегля от Авдиивка. Американският вестник Уошингтън пост се базира на свои източници от ВСУ, съгласно които към този момент е почнало отчасти евакуиране. Последният украински пост евентуално ще стане разрушеният коксохимически цех, счита The Washington Post.

Украйна заяви, че след месеци на тежки сражения изтегля войските си от някои елементи на източния град Авдeeвка на по-добри позиции, а в борбата са се присъединили закалени в сраженията аварийни бойци от една бригада, оповестява организация „ Ройтерс “.

Ето какво добавя организацията:

Русия се пробва да обкръжи и превземе Авдeeвка близо две години след пълномащабното си навлизане в Украйна, а опората на Киев в града наподобява все по-нестабилна, като снабдителните му линии са застрашени.

Превземането на Авдeeвка е от основно значение за задачата на Русия да си обезпечи цялостен надзор над двете провинции, които съставляват индустриалния район Донбас, и може да обезпечи на президента Владимир Путин победа на бойното поле, която да показа пред гласоподавателите, когато се стреми да бъде избран отново идващия месец.

„ В Авдeeвка на някои места се организират маневри за евакуиране на нашите елементи на по-изгодни позиции, на някои места за изтласкване на (руснаците) от позициите “, съобщи украинският боен представител Дмитрий Лиховий в коментар по малкия екран.

„ Затова главното известие по отношение на всичко това е, че доставките до Авдеевка и евакуацията оттова са затруднени. “

 

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

 

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР