Чака ни още една тежка година, прогнозира астроложкатаВнимавайте какво говорите.

...
Чака ни още една тежка година, прогнозира астроложкатаВнимавайте какво говорите.
Коментари Харесай

Алена към политиците: Внимавайте какво говорите

Чака ни още една тежка година, предвижда астроложката
Внимавайте какво говорите. Това посъветва политиците астроложката Светлана Тилкова-Алена. В телевизионно изявление тя показа прогнозата си за идната година.

2021 година ще е тежка за страната ни поради изборите. Тя обаче може да бъде и съвършена, в случай че предизборната акция се води с рационален разговор. Според нея новите партии не би трябвало да бързат да издигат лозунги, че ще заменят тези, които са в Народното събрание сега. Алена изясни, че годината е подвластна на Меркурий и в нея ще се прояви това, което до момента е било прикрито. Може да се чака интелектуално израстване и доста промени. На личностно равнище е допустимо да настъпи същинска съсипия, изключително в битово отношение. Ако внимаваме обаче, може да се избегне и наклонността да се обърне, сподели астроложката.

„ 2020-та бе година на изчистване. Тя оставя поучителни следи в живота ни. Уран беше шеф на годината, някои не се съобразиха с това и си понесоха кармичното наказване “, сподели Алена. И изясни, че 2021 година ще е подвластна на Меркурий, който може да донесе съсипия, в случай че не внимаваме с думите си.

Алена съобщи, че се надява предизборната акция да не е толкоз нападателна. „ Трябва да внимаваме с думите. Нужен е рационален разговор. Няма нищо необратимо в хороскопа за 2021 година Негативните неща в него са предизвестие и просто би трябвало да внимаваме “ – сподели астроложката.

По отношение на  пандемията от ковид Алена посъветва хората да не се стресират при всяко кихване и да се опасяват от ковид-19. „ Няма всички да изкараме ковид. Страхът е неприятен консултант и води това, от което се опасяваме “, съобщи астрологът.

Източният хороскоп е зависим на вола (бика), като астрологичната година стартира на 11 февруари. Може да се носят бижута от злато, сребро и всевъзможни други метали. През 2021 година Меркурий ще е назадничав три пъти, а през 2022 година – четири пъти, тъй че след две години ще има доста бракове и деца.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР