Celebrity Big Brother може да е едва започнало - но

...
Celebrity Big Brother може да е едва започнало - но
Коментари Харесай

Крайната дата на живо на ITV Celebrity Big Brother е разкрита - и е много по-рано от очакваното

Celebrity Big Brother може да е едвам почнало - само че няма да мине доста преди риалити шоуто на ITV да завърши и да изчезне от графиците.

Емблематичният риалити сериал беше съживен този месец от ITV след сполучливото възкресяване на цивилната версия на Big Brother - която беше шлагер в рейтингите предходната година. В понеделник вечерта телевизионните почитатели следиха по какъв начин поредност от звезди влязоха в къщата на Big Brother за това, което всъщност е 23-ият сезон на дългогодишното шоу - само че първият, излъчен откакто беше анулиран от Channel 5 през 2018 година, и първият сезон, който в миналото ще се излъчва по ITV1.

Големи звезди, в това число съдиите от X Factor Луис Уолш и Шарън Озбърн, и двамата на 71, легендата на This Morning Фърн Бритън, 66, и Никита Кузмин, 26-годишен, Strictly Come Dancing, влязоха в The Most Известна къща във Англия ще стартира нескончаем престой под 24-часово наблюдаване. Докато в шоуто за показване домакинът Уил Бест, на 39, повърхностно загатна, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР