CD Projekt Red направи един от най-големите анонси на Е3

...
CD Projekt Red направи един от най-големите анонси на Е3
Коментари Харесай

Е3 2019: CD Projekt Red са смятали, че ще е невъзможно да привлекат Киану Рийвс за Cyberpunk 2077

CD Projekt Red направи един от най-големите анонси на Е3 2019. По време на E3 конференцията на Microsoft, разработчикът пусна нов филмов откъс за идното им RPG Cyberpunk 2077. Въпросният филмов откъс завършва с героя Джони Силвърхенд, който е озвучаван и изигран от Киану Рийвс. Обичаният артист по-късно излезе на сцената, с цел да удостовери присъединяване си в плана.

От Gamespot са взели изявление от Павел Саско, основния куест дизайнер на Cyberpunk 2077, с цел да приказват за присъединяване на Киану Рийвс в играта и по какъв начин героят Джони Силвърхенд е еволюирал посредством присъединяване му. Оказва се, че Джони е вторият най-съществен воин в играта след основният протагонист, V. Отдолу ще прочетете транскрипция на изявлението с редакции за по-лесното му схващане. Cyberpunk 2077 се чака да излезе на 16 април 2020 за Xbox One, PS4, и PC.
Защо тъкмо Киану Рийвс?
Вече бяхме основали ролята на Джони Силвърхенд и я бяхме подговили за демото, и знаехме, че този персонаж ще има доста значима роля през цялото време на играта до края ѝ. А най-интересното е, че връзката ти с Джони Силвърхенд може да се развие по разнообразни способи според от това по какъв начин взаимодействаш с него.

След като бяхме разбрали това, започнахме да търсим артист, който ще може да се оправи с ролята. И да, имахме няколко разнообразни разновидността, само че още в най-ранните стадии на развиване – преди към година – имахме концепция да пробваме да го извикаме, тъй като Киану е прочут с това, че е изиграл мощни функции на персонажи, които се борят за нещо. И това беше основно. Например Джон Уик. Там, той се бори за оцеляването си. Преди него имаме Матрицата, където той се бори, с цел да бъде освободен, за независимост. А преди нея имаме Джони Мнемонич. Всеки от тези персонажи се бори за нещо. А Джони Силвърхенд много си наподобява с тях, защото и той се бори за нещо. Той е от бандата „ Самурай “. Tя е рок тайфа, a Джони е доста харизматичен вид, който влиза с револвер в ръка и стартира да работи. И ние търсехме артист, който ще може да си пасне с ролята.
И в този миг бизнес отделът на CD Projekt Red предложи „ Добре, дайте да пробваме Киану, той пасва на ролята. “ При което ние отвърнахме „ Не, това в никакъв случай няма да стане. Невъзможно е. “ Но въпреки всичко взехме решение да пробваме.
Бизнес отдела се свърза с него и започнаха да водят договаряния с него. Изпратихме няколко индивида до офиса му, с цел да му покажат какво е Cyberpunk 2077 и каква е ролята на Джони Силвърхенд. Бяхме много сюрпризирани от това, че разбра ролята на героя много бързо и стартира да дава оферти от рода на: „ Добре, това мога да го изиграя по този метод или по този. “ Видяхме, че доста добре влиза в ролята. Естествено, по-късно трябваше да доуточним детайлите по контракта. Бизнес отдела се оправиха с това, за което сме им ужасно признателни.

След това качихме Киану на снимачната площадка. Облякохме му костюма и го сложихме в анимационното студио, с цел да забележим по какъв начин ще наподобява. Сканирахме го, с цел да му създадем тъкмо копие в играта, и той утвърди модела на Джони Силвърхенд – този, който ви показахме в филмовия откъс на Е3 2019, както и този, който е в поверителното Е3 2019 демо. В по-дългата версия можете да видите ролята, която Джони Силвърхенд играе в играта, защото той е доста значим воин. Всъщност, той е този, който насочва V през доста конфликтни обстановки. Той си има лична агенда, не постоянно е добричък и не постоянно ти е другар. Той е цифров фантом, и ти го виждаш, а другите не.

Джони Силвърхенд е погубен през 2020 от Адам Смашър в Арасака Тауърс. Но внезапно се появява тук, в 2077, и има доста мощна връзка с чипа, който V се пробва да открадне. Онзи CGI филмов откъс в действителност е част от играта. Можете да го изиграете като задача. А филмовият откъс демонстрира каква е връзката сред V и Джони в играта.
Когато започнахме да снимаме Киану, той влезе в ролята и си казахме „ Уха, доста бързо я схвана! “. Той също беше заинтригуван от това по какъв начин ще се получи. Киану не е огромен геймър, само че има доста огромен интерес към игрите. Той е доста съобразителен и доста открит. Той е непретенциозен човек.
За това ще поговоря след това, само че би трябвало да отбележа, че е доста открит. Когато започнахме да измисляме маниерността на Джони, Киану имаше доста оферти за реплики.

След това му дадохме репликите и нашият адапционен шеф му показа сцената – обяснявайки какво става сходно на режисьор във филм. Киану стартира да играе и да разяснява: „ Бих желал да предложа това нещо или това нещо. “, „ Това в действителност бих го изиграл по този начин. “. Също по този начин, той е от вида хора, които могат да поемат рецензия. Той е привикнал да бъде насочван, само че в това време непрекъснато търси и свое виждане за героя. И доста, доста постоянно оферираше: „ Добре, дайте да променим това, тъй като по този метод ще звучи по-естествено, по този начин ще стане по-добре. “ и така нататък

Той беше основна част от екипа. След това записахме репликите и сглобихме демото, в което можете да видите Джони Силвърхенд с тялото и гласа му и бих споделил, че се получи сносно. Вярно, имаше неща, които не станаха от първия път и трябваше да прибавяме корекции и от наша, и от негова страна, само че имаше и неща, които станаха от първия път. И персонажът стартира доста да ни подхожда.
В самото начало имахме друга визия за Джони Силвърхенд. Не беше изцяло друга, само че версията на Джони, която имаме в играта, е тази, която Киану измисли, видя и почувства.
Въпреки че Джони е малко по-различен от това, което си представяхме, отново е страховит. Мисля, че е просто от обстоятелството, че Киану ни беше от огромна помощ. Оценяваме холивудския му опит, тъй като той е необичайност. Другото значимо нещо е, че нормално е мъчно да се работи с известни артисти. Работили сме с доста звезди в предишното (за някои от игрите The Witcher), и за Cyberpunk, само че да работиш с Киану е доста по-добро. Защото той приема противоположна връзка. Скромен е, не се пробва да е звезда или да се фука от какъв брой огромен диаметър е. Много е елементарно да се работи с него.

Мисля, че IGN го интервюираха и го бяха питали дали е очаквал такава реакция от премиерата на Е3. Едно от нещата, които сподели беше „ Не, аз не съм подобен човек. Просто хората обичат CD Projekt и Cyberpunk. ”. И да, прав е, знам че хората харесват CD Projekt. Знам че хората харесват Cyberpunk и в действителност го правя оценка, само че тази реакция на публиката беше напълно негова заслуга. Според мен той е единственият човек на тази земя, който може да излезе на сцената, да не направи безусловно нищо с изключение на да огледа публиката и да накара всички да изпаднат във екстаз.

Мислех си, че аз ще съм първият който ще стане, когато излезе на сцената, само че се оказах последния. Цялата аудитория към този момент беше станала на крайници.
Нашият офис гръмна в този миг. Не знам дали можеш да приказваш за това, само че би ли могъл да опишеш по какъв начин се промени характера на Джони след присъединяване на Киану?
По принцип мога, само че е по-добре да не го върша.
Няма проблем. По-рано сподели, че Джони е цифров фантом. Та, той в главата на V ли е? А през по-голямата част от играта ли участва, т.е. от началото до края, или го виждаме някъде по средата на историята?
Не, не, не, не е по-средата. Появата на Джони е в края на въведението – което си е дългичко. Тя е съществена част от играта, само че още е много рано. Не го виждаме незабавно, а след случките в CGI филмовия откъс. Той фактически е част от играта. Изигравате го от гледната точка на V и изживявате събитията досега, в който се събуждате в сметище и виждате Джони Силвърхенд да стои над вас и да споделя „ Хайде, самурай, размърдай се! Имаме град за изпепеляване. “
Значи, Киану е в група. Джони е бил част от група в Cyberpunk 2020. Ще можем ли да го чуем по какъв начин пее в Cyberpunk 2077?
Ами, към този миг не мога да приказвам за това.
Все отново трябваше да опитам. А през цялото време ли бяхте възнамерявали Киану да е част от Е3 премиерата?
О, да. В момента в който разбрахме, че ще взе участие в играта знаехме, че ще го използваме по метод, по който да покажем какъв брой доста влагаме в този план и персонажите му… Така че концепцията за Е3 се роди в относително ранен стадий в маркетинг отдела. Планът беше просто да излезе на сцената с гръм и тропот, с цел да създадем огромно усещане. И, в случай че би трябвало да съм почтен, маркетинг отдела ни са магьосници. Идея си нямам по какъв начин съумяха да го създадат. На мен в никакъв случай нямаше да ми хрумне като концепция.

И тук се появи деликатният миг, където трябваше да сме доста деликатни да не изпуснем някой подробност на пресата, тъй като в случай че беше излязъл теч, всички щяха да си кажат „ Яко, това е Киану. Вече знаехме, че ще го забележим. “
И някак си успяхте да го опазите в загадка?
Да. Пазихме го в загадка съвсем година. Беше като някоя интрига за нас.
Като имаме поради всичко, което изтече преди Е3 2019, това си е достижение.
Да, използвахме кодови имена и всевъзможни други неща, с цел да не изтече информация отнякъде. Имахме строги правила по какъв начин да приказваме за него, единствено и единствено някой да не чуе, тъй като тайната беше много огромна. И в последна сметка успяхме.
Тъй като Джони е в главата ни, Cyberpunk 2077 припомня на някои други игри, като Portal с GLaDOS или Halo с Cortana. Джони неподвижен пасажер, който просто ни съпровожда, ли е или взаимодейства с V и се развива дружно с него?
Не. Разбирам от кое място идват тези съпоставения и те са оправдани, само че в играта Джони Силвърхенд играе изцяло друга роля. Той е протагонист и антагонист по едно и също време. Той си има лична агенда. Има неща, които желае от живота. Той е бил герой за независимост, само че от гледната точка на корпорациите през 2020 е бил терорист. А и има огън в него, да вземем за пример репликата, в която споделя „ Хайде, самурай, размърдай се! Имаме град за изпепеляване. “. Този човек не се майтапи. Той е предан на личните си цели и действително не е този пасажер, който те съпровожда, а е човек, който желае да те управлява, желае да ти повлияе по доста разнообразни способи и до каква степен това ще стане зависи напълно от играча.

Не желая да споделям повече, тъй като ще би трябвало да ви издам основната история, а тя е извънредно значима част от играта. Но, общо взето, връзката сред V и Джони, какво вършат дружно и какво вземат решение дружно е основна част от играта и според от изборите ви ще има разнообразни последици. Тази връзка зависи от тези последици и най-после, в епилога на играта, краят на историята ви ще зависи от това, какво сте създали с тази връзка.

Затова, съгласно мен, сравнението с Cortana или GLaDOS не е целесъобразно. Не желая да споделям повече. Искам да ви обясня с какво Джони е по-различен, само че тогава би трябвало да ви опиша тъкмо какво се случва и по този начин ще ви убия кефа от играта за 2 минути.
Ще би трябвало да подпиша NDA (договор за конфиденциалност) преди да потегли, нали?
Абсолютно.
Та, Джони просто непряк персонаж в историята на V ли е или освен това?
Джони Силвърхенд е един от главните герои. Бих споделил, че някой като Джаки е второстепенен персонаж спрямо Джони Силвърхенд. Джони е един от най-големите персонажи в играта. По-голям от него е само V, главният воин в играта. Даже можем да преглеждаме Джони като втори основен воин, който дори е и по-важния. Той е там през множеството от играта; забележим и взаймодействащ с играча по доста забележителен метод. Така че, мисля че ще се изненадате от това, което сме създали с връзката сред V и Джони. Много съм удовлетворен от това, тъй като аз съм този, който работи върху задачите, които разрешават на играча да ускори връзката сред Джони и V по някои много специфични способи.

Та да, това са задачите, които аз сътворих и осъществявах. На мен ми харесаха, надвам се, че и на играчите също ще им харесат.
Само V ли може да вижда Джони, или ще забележим какъв резултат има Джони върху другите персонажи и събития в играта?
Ами, и да и не. Работата е там, че Джони е цифров фантом, който се вижда единствено от V. Но, това не значи че той не влияе върху другите персонажи. Но, с цел да ви кажа по какъв начин става това, би трябвало да ви опиша цялата игра. Така че, да, има значима роля в играта и има резултат върху останалите персонажи и върху света към него, само че повече от това не мога да кажа. Но да, единствено V може да го вижда. Но през V той може да прави повече неща и това е част от връзката им. Бих го нарекъл игра, в която непрестанно се побутват един различен, създавайки спор във връзката си. Какво ще вършиме с него е ваш избор.
Тоест, нещо като две души в едно тяло?
Може да се каже, да. Но няма да издавам повече.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР