CBS Mornings Deals: Тези комплекти за изглаждане на бръчки се продават с 30% отстъпка

...
Тази седмица в CBS Saturday Morning лайфстайл експертът Ашли Белман
Коментари Харесай

Тази седмица в "CBS Saturday Morning" лайфстайл експертът Ашли Белман обсъди оферти за артикули, които могат да улеснят живота ви - и всичко това с ексклузивни отстъпки. Открийте ексклузивните оферти от тази седмица по-долу и  или изпратете SMS с „CBS“ на 65 000, за да се възползвате от тях днес.

Отказ от отговорност: CBS печели комисионни от покупки, направени чрез CBSDeals.com. Сделките са налични за ограничен период от време и до изчерпване на количествата. Цените могат да се променят от датата на публикуване.

Wrinkles Schminkles

Wrinkles Schminkles изглаждащите комплекти са предназначени да помогнат за намаляване на вида на бръчките по челото, очите, устата, шията, гърдите и ръце. Те са направени от медицински силиций и могат да се използват многократно до 20 пъти. Вземете ги на разпродажба сега с 30% отстъпка.

$11 и нагоре в CBS Deals

1080p видеокамера за кола с 4.0" LCD монитор от Minolta

Записвайте ежедневните си пътувания и пътувания на дълги разстояния в 1080p HD с тази видеокамера на Minolta. Може да записва циклично във full HD, като първо презаписва най-стария запис. В случай на удар или внезапно спиране, вграденият G сензор може да заключи вашите кадри, за да помогне за предотвратяване на случайни презаписи. С Park Функцията за режим е активирана, може да се включва, когато открие движение и автоматично да записва, когато открие сблъсък, докато е паркиран. Вземете го сега с 47% отстъпка.

$80 в CBS Deals

Calming Heat Sauna Wrap

Успокояващата топлинна сауна Wrap разполага с 11 настройки, 8 терапевтични настройки за топлина и 3 нива на масажиращи вибрации. Sauna Wrap се предлага с функция за автоматично изключване за 30 минути по подразбиране. Продава се за 50 % отстъпка при CBS Deals.

$150 при CBS Deals

KeySmart Pro с плочка

KeySmart Pro може да побере до 14 ключа. Ако някога загубите своя клавиши, можете да използвате съвместимото приложение Tile, за да ги намерите. KeySmart Pro може да поддържа заряд до 45 дни. Зарежда се с включения микро USB кабел. Освен това разполага с вградено LED фенерче. Продава се с 40% отстъпка в CBS Deals.

$30 при CBS Deals

Повече съдържание от CBS Essentials

Изключителни отстъпки от CBS Mornings Deals
CBS Mornings Deals: Вземете два вдъхновени от тики Bluetooth високоговорителя на цената от един
CBS Mornings Deals: Вземете комплект багаж от три части със 71% отстъпка
CBS Mornings Deals: Чанти за уикенда, слушалки в движение и другиCBS Mornings Deals: Вземете гурме сосове с 30% отстъпкаCBS Mornings Deals : Този аксесоар за спално бельо е с 40% отстъпка CBS Mornings Deals: Тази електроцентрала е с 40% отстъпка от CBS Mornings Deals: Вземете 50% от тази бутилка за вода за многократна употреба CBS Mornings Deals: Тази претеглена масажна подложка е с 40% отстъпка
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР