Carol Vorderman направо побърка феновете с най-новия си бляскав външен

...
Carol Vorderman направо побърка феновете с най-новия си бляскав външен
Коментари Харесай

Карол Вордерман накара феновете да подивят с бляскав външен вид, докато празнува новата си работа, след като напусна ролята си в BBC

Carol Vorderman напряко побърка почитателите с най-новия си блестящ външен тип, когато стартира новата си работа, откакто напусна BBC.

63-годишната някогашна звезда от Countdown има свое лично шоу по LBC Radio – и сигурно влезе, когато се появи на работа, облечена в прилепнали сини кожени панталони с подобаващ горнище с дълъг ръкав и колан, който се стегна на кръста. Изглеждайки съвсем като супергерой, тя скри взаимния отбор под алено пухено яке, преди да театралничи за фотографите.

Явно харесвайки новата си роля, която стартира предишния месец, Карол се усмихна необятно, до момента в който влизаше в офиса, с цел да показа новото си шоу, което се излъчва в неделя следобяд от 16:00 до 19:00 часа. Преди да кацне на концерта в LBC, Карол беше водещ в продължение на пет години, само че. Тя разкри, че е решила да изостави новите насоки на телевизионния оператор за обществените медии.

Карол, която постоянно споделя фотоси на нейните пикантни тоалети, както и мненията си по отношение на политика...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР