CANYON, водещата марка за мобилни и компютърни аксесоари и собственост

...
CANYON, водещата марка за мобилни и компютърни аксесоари и собственост
Коментари Харесай

2 милиона българи с една марка в последните 11 години

CANYON, водещата марка за мобилни и компютърни аксесоари и благосъстоятелност на един от най-големите дистрибутори на IT техника в България, Асбис България, с горделивост афишира своята двадесет годишнина .

От основаването си през 2003 година, CANYON е в челните редици на нововъведенията, поредно предоставяйки авангардни технологии и извънредно качество на клиенти по целия свят. Този крайъгълен камък служи като доказателство за непоколебимия ангажимент на марката да дава артикули, които усъвършенстват цифровото преживяване.

През последните две десетилетия CANYON непрестанно уголемява границите, предлагайки разнообразна гама от артикули, които ловко съчетават жанр, продуктивност и надеждност. От своето начало като производител на компютърни съставни елементи и периферни устройства, марката разшири своите хоризонти, навлизайки през днешния ден в категории като портативни акумулатори, смарт часовници, докинг станции, станции за безжично възникване, TWS безжични слушалки . В историята, с която марката се гордее и през днешния ден има перли от ранга на MP3 плейъри, настолен компютър, цифрови измервателни устройства и уеб камери. Едни от най-емоционалните моменти на консуматори на CANYON се свързват с лимитираните издания като Серията Canyon by Rockacoca, слушалки с неповторим дизайн на звезди от предаването X-factor, лимитирана Tattoo серия, основана с известния холандски татуист Хенк Шифмахер, както и серията X-Ray в съдействие с английския фотограф Хю Търви.

„ Гордея се с  представянето на марката на Българския пазар. През 2012 година, когато поех ръководството на Canyon в България, работехме със мощно стеснен брой сътрудници. В резултат на непрекъснатият ни фокус да отговаряме на възходящите потребностите на потребителите ни и то на налична цена, се разраснахме до степен, в която през днешния ден Canyon е желана марка на подрастващите. За мен е триумф да имаме комерсиална мрежа от над 500 обекта в страната и над 2 млн. продадени  продукта за последните 11 години, което по отношение на последните данни от преброяването на популацията ни значи, че изпълняваме задачата си за съвсем 30% от популацията на България. “ разяснява Анна Найденова-Петрова, продуктов управител на Canyon в България .

Следвайки резистентен модел на бизнес развиване CANYON слага огромен акцент върху екологичната отговорност. За това в производството на опаковки вече  влагаме 100% рециклируеми материали, насърчавайки „ зелен “ метод в своя бизнес модел.

CANYON има за цел да даде на сътрудниците си цялостни решения, които надвишават техните упования. За да реализира това, марката е събрала профилиран екип, кадърен да улови и разбере разнообразни трендове, подготвяйки портфолио от артикули, които са от значително значение за дълготрайни тактики за съдействие.

„ Връщам се в далечната 2013, когато ние бяхме една от първите марка, която показа на българския пазар портативна батерия. Тогава имаше подозрения по отношение на тази категория, защото беше изцяло непозната. Днес сме продали над 100 000 броя, което би означавало, че всеки втори човек на възраст от 20 до 24 години е собственик на една портативна батерия с марката Canyon. Винаги ме е вълнувало новаторството, изключително в областта на технологиите. “ разяснява Анна Найденова-Петрова, продуктов управител на Canyon в България.

 „ И през днешния ден с нашата  20-та годишнина, потвърждаваме своя ангажимент към нововъведенията, качеството и удовлетвореността на клиентите. Пътуването на марката ни е белязано от забележителни достижения и непоколебима отдаденост, и ние с неспокойствие чакаме вълнуващите благоприятни условия, които предстоят. “ Обобщи Анна Найденова-Петрова, продуктов управител на Canyon в България.

С религия, че  единствено в небето са границите за CANYON на 30.06.2023 година се състоя юбилейно празненство с сътрудници на летище Ихтиман, от където се реализираха 20 полета с автожир и лек аероплан, проведени от Skydive Sofia.

 

За Canyon България

CANYON е динамична и занимателна младежка марка, която се стреми да направи всекидневието по-удобно като предлага богата гама от лесни за потребление налични артикули в бранша на ИТ периферните устройства и потребителската електроника.

Разработваме продуктите си с желанието да Ви дадем красиви и стилни оферти на конкурентни цени, без да вършим компромис с качеството. Съсздадена през 2003, CANYON е една от най-бързо разрастващите се марки в своя бранш в Азия, Европа, Близкия Изток и Африка. За повече информация посетете Canyon | Mobile and Computer Accessories

 

За Asbis България

ASBIS България е водещ дистрибутор в бизнеса с осведомителни технологии на българския пазар и през 2023 отбелязва двадесет и петата си годишнина от стъпването си в България. Вече повече от две десетилетия  ASBIS България съставлява най-иновативните международни IT компании, измежду коитоса Intel, Dell, Microsoft, Seagate, WD, Kingston, Logitech, Cougar Gaming, Razer и др,

Собствените марки на компанията на българския пазар са CANYON, AENO и PRESTIGIO 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР