Бюджетът за култура е намален от 0,6 на 0,4 %

...
Бюджетът за култура е намален от 0,6 на 0,4 %
Коментари Харесай

Немският супермаркет – единствената култура на българина

Бюджетът за просвета е понижен от 0,6 на 0,4 % в средносрочната тригодишна прогноза.

Честито!

Ето за какво единствената европейска просвета в над 80% от обитаемоте места в страната е… немският супермаркет.

После да не се чудим за какво България влиза в графата periphery, когато в Европейска комисия се приказва за просвета и за какво е несвързана с Европейската екосистема на културните и креативен промишлености.

Скъпи народни представители, несъмнено, че културата не е значима, само че след това не се чудете за какво „ Възраждане “ пораства.

Ако единственият ти достъп до Европа, е немският супермаркет, то за каква интеграция с Европа, нейните полезности и просвета изобщо можем да приказваме?

След като предходната нощ ампутирахте очакванията на културния бранш, през днешния ден изсечете и горите и да затваряме!

„ Ако Вашият проект е за 1 година, засадете ориз. Ако е за 10 години, засадете дърво. Ако е за 100 години, образовайте децата. “ 

Конфуций

---

Авторът е директор на Фондация ЕДНО за просвета и изкуства и съосновател на BIG PULSE DANCE ALLIANCE.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР