Бюджетът ще е готов в срок – не по-късно от

...
Бюджетът ще е готов в срок – не по-късно от
Коментари Харесай

Горанов: Ще има пари за хляб, пътища и зрелища

Бюджетът ще е подготвен в период – не по-късно от 30 октомври. Ще има пари и за самун, и за пътища, и за зрелища, съобщи финансовият министър Владислав Горанов пред bTV.

Следващата година ще има над 700 млн. лева повече средства за личен състав за всички браншове, съвсем всички браншове, които се финансират от бюджета, ще получат нарастване, продължи Горанов.

Сектор „ Сигурност ", секторът, обвързван със междинното обучение... С сътрудниците Каракачанов и Радев ще обсъдим с сътрудниците едно диференцирано нарастване, което да засегне служителите на реда на терен. 55 млн. лева повече разноски за личен състав, служа си с номинални стойности, посочи той.

Антон Тодоров не е толкоз обикновен и не би си разрешил в ефир да изкаже сходна опасност. Подобни закани не се вършат в ефир. Изказването му е дебелашка смешка, беше малко отвън подтекста на диалога и по този метод се получи едно недоумение. Той има колоритен език, от време на време е много автентичен, само че в тази ситуация не уцели мястото, съобщи Владислав Горанов.

Аз и ГЕРБ се разграничаваме от държанието му ефира онази заран. Не съм разговарял с Тодоров. Гледах и неговото присъединяване, и това на Валери Симеонов. Не ме наведе на мисълта, че има такова внезапно опълчване, каквото сега обсъждаме. Дебатът се измества, сподели министърът.

В българския парламент има хора с обвинявания, които стоят, ние приказваме дали острият език и неуместните смешки на Тодоров би трябвало да го извадят от политиката. Дайте да се държим съществено, отсече той.

Той призна, че брачната половинка му не е била удовлетворена от решението да напусне работа поради уговорките му като министър, само че е намерила сили да го поддържа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР