Бюджетът на пожарникарите олекна със 7 млн. лв. Толкова е

...
Бюджетът на пожарникарите олекна със 7 млн. лв. Толкова е
Коментари Харесай

Правителството резна 7 млн. от бюджета на пожарникарите

Бюджетът на пожарникарите олекна със 7 млн. лева Толкова е резнало назад държавното управление с разпореждане от 7 декември за одобрение на вътрешно обезщетени промени на одобрените разноски по области на политики/бюджетни стратегии по бюджета на Министерството на вътрешните работи за 2018 година За това сигнализираха в позиция от националния пожарникарски профсъюз " Огнеборец ".
Пожарникарите упорстват да не им взимат парите по бюджета с аргумента, че с тях би трябвало да се обезпечат чаканите от години защитни дрехи.
Средствата да се похарчат по предопределение - за потребностите на Главна дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " -МВР, което да даде опция за съответно обезпечаване на пожарната сигурност и отбрана на популацията при бедствия и изключителни обстановки.
Според пожарникарите и спасителите нито едно от политически управления на Министерство на вътрешните работи през последните 10 години не е изпълнило отговорностите, предоставени му със закон, а точно като шеф да обезпечи здравословни условия на труд на чиновниците си./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР