Бюджетът на Община Панагюрище за 2024 година е една отважните

...
Бюджетът на Община Панагюрище за 2024 година е една отважните
Коментари Харесай

Съветниците в Панагюрище гласуват общинския бюджет за 2024 година

Бюджетът на Община Панагюрище за 2024 година е една отважните тематики в дневния ред за идното съвещание на Градския съвет. То ще се организира през днешния ден от 14:00 часа.

Средногорската община ще разполага с 45 526 185 лв. за настоящата година. Приблизително половината от тях ще отидат за локални действия - 20 771 04 лв.. Сред по-мащабните вложения са Втора клетка към Регионалното хранилище и закупуване на нова сметосъбираща машина, благоустрояване и разширение на градския парк, за което ще бъдат обезпечени посредством отчуждаване спомагателни терени, за които са планувани 90 000 лв.. Планирани са още преустрояване и реорганизация на Дневния център за пълнолетни лица с увреждания, монтиране на интелигентно и енергоспестяващо осветяване, поправки на улици и пътища от второкласната мрежа. Интересен план е построяването на атракция за авантюристичен туризъм.

Една от огромните вложения в тази тенденция ще е бъдещият закрит плувен басейн, в който ще бъдат вложени близо 2 милиона лв..

Новата общинска администрация пък съобщи още преди разискването, че не има намерение да покачва локални налози и такси, най-малко към този момент. В личните доходи с максимален дял са концесиите, главно от „ Асарел-Медет “ - към 3 милиона лв..
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР