Бюджет 2018 е лицемерен бюджет с цел само да се

...
Бюджет 2018 е лицемерен бюджет с цел само да се
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: С лицемерния Бюджет 2018 управляващите си купуват време

Бюджет 2018 е двуличен бюджет за единствено да се купува време в интерес на ръководещите. Това сподели пред Българска национална телевизия зам.-председателят на ПГ на "БСП лява България " Драгомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 година в Триполи, Либия. Той е... към профила.

Наливат се пари в нереформирани браншове, които ще потънат и най-вероятно ще бъдат откраднати. Няма никаква визия за развиване, добави Стойнев.

За да има прогрес у нас, би трябвало да има промени. Каквото и да приказват ръководещите за непоклатимост, факт е, че сме преди всичко по беднотия в Европейския съюз. Ясно е, че нищо не се прави, а се върви по инерция, акцентира социалистът.

Вотът на съмнение е политически развой, не е единствено гласоподаване в зала. Това е един натурален развой на изложение на негодуванието на българските жители, уточни Стойнев.

Той разяснява и абсурда с депутата от левицата Иво Христов, който съобщи, че 80% от популацията у нас са дебили. Не одобряваме сходен жанр изявления. Вчера организирахме диалог с него – някои депутати би трябвало да схванат, че съставляват всички български жители. Иво Христов разбра свота неточност и се извини на българските жители, сподели още Драгомир Стойнев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР