Бясна конкуренция се вихри между професионалистите готвачи, най- вече в

...
Бясна конкуренция се вихри между професионалистите готвачи, най- вече в
Коментари Харесай

Шеф Петров поведе война срещу колегите на екран: Болни мозъци! Обикновени клоуни на простотията

Бясна конкуренция се вихри сред експертите готвачи, най- към този момент в София. Може би са много, само че за феновете са познати някои от тях, които се изявяват в риалити формати, водят образования или оказват помощ на закъсали ресторантьори.
Повечето от тях съумяват да запазят положителния звук, въздържат се от рецензии към съперниците си и общо взето всеки си рови в паничката. Макар противници за зрителско най-изявените сега на екран внимание началник Ангелов и началник Манчев не си разрешават да вършат обществени мнения за работата на другия.
Но има един началник Петров, прочут повече с присъединяване си в „ Биг Брадър “, който пък не пропуща да изтъкне минусите на другите и употребява присъщия за него меко казано пошъл език.
,,Има нещо Революционно да гледаш скапани български реалити Продукции, тъй като в тях се вижда откровената насмешка с публиката на самозабравилите се и фетишизирани няколко български продуценти. Забавно е изключително в случай че познаваш персонално множеството от тях от години. Познаваш ги и гледаш по какъв начин от ден на ден деградират и си доказваш, че в действителност са заболели мозъци, елементарни клоуни на простотията, които в миналото си имал почит. Чувстваш победа, тъй като техният фетишизъм и дивотия е затворен за смият теб в маймунска клетка.
Гледаш ги по какъв начин се губят в неверното си възприятието на въздействие жалки като магарета ревящи на площада точно на Събор без никакво развиване, в противен случай копаят дъното, само че мощно приветствани от личните им лакеи! “

Всеки има право да изрази мнение несъмнено, само че това на началник Петров не се разграничава по нищо от многочислените хейтове под каквито и изявления да си изберете. Няма по какъв начин да не се набие на очи още веднъж и още веднъж присъщата за българина линия да отхвърля триумфите на другите и да подчертае дебело неуспехите им с една единствена цел – да изпъкне тъкмо той, написа Vihrogon.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР