Бялото постепенно се превръща в главен герой на този месец

...
Бялото постепенно се превръща в главен герой на този месец
Коментари Харесай

10 летни стайлинг идеи за тази седмица

Бялото последователно се трансформира в основен воин на този месец и елементарно бихме го съчетавали в стилни монохромни комбинации, изключително подобаващи и за офиса. Допълваме нежността му с палитра от приглушени пастелни тонове, които „ оцветяват “ елегантно лятото.

Понякога обаче като че ли имаме потребност и от малко цвят – алено, жълто, зелено или розово, които да разнообразят другояче минималистичната ни визия за работната седмица. Дори и добавени единствено като аксесоар, те прибавят щипка прохлада към всеки.
               

Въпреки всичко харесваме и тези семпли и типичен комбинации като и черен панталон, изключително в случай че са съчетани с типичен кецове Vans, както и едноцветна блуза с деним и то в случай че е блузата е с сантиментални буфан ръкави.
               

Продължаваме да вадим от закачалките в дрешника и роклите, като моделите вид „ прегърни ме “ в миди дължина, които са на точки или флорални принтове, доминират, може би тъй като акцентират момичешката ни кокетност. И в случай че още липсва нещо такова в дрешника ви, сигурно ще го откриете на.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР