Бях толкова нервен. Това сподели Григор Димитров в студиото на

...
Бях толкова нервен. Това сподели Григор Димитров в студиото на
Коментари Харесай

Григор: Бях толкова нервен, но се опитвах да не го показвам

" Бях толкоз нервозен ". Това показа Григор Димитров в студиото на ESPN минути, откакто завоюва първа купа на шампионат от сериите Мастърс. Българинът победи в Синсинати след триумф на финала над Ник Кирьос.

Изказването му бе значително изненадващо, защото по време на дуела изглеждаше извънредно спокоен, съсредоточен и контролираше събитията на корта. " Опитвах се да не го демонстрирам ", изясни той.

" Знаех какво би трябвало да направя, само че в никакъв случай не знаеш какво да очакваш. Ник е доста добър тенисист, познаваме се сносно. Доволен съм от играта си, само че мисля, че някои неща можех да направя и по-добре. Нервите обаче бяха там ", сподели още Григор.

" Този триумф значи доста за мен. Чувствам се убеден преди US Open, само че съм крепко стъпил на земята. Щастлив съм, това е най-голямата ми победа. Ще се порадвам ден-два, само че по-късно отново следва здрава работа ", показа българинът, който от на следващия ден ще е девети в международната класация.

Попитан какво за него ще е триумф на US Open, дали се цели в трофея, той отговори: " Да, това постоянно е задачата, само че ще гледаме мач за мач. Там се играе в пет сета, което на мен ми харесва ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР