Бях изненадана, че моето име се спряга за служебен министър.

...
Бях изненадана, че моето име се спряга за служебен министър.
Коментари Харесай

Меглена Плугчиева: Никой не е говорил с мен за участие в служебния кабинет

Бях сюрпризирана, че моето име се спряга за длъжностен министър. Никой не е приказвал с мен за присъединяване в служебния кабинет и моето присъединяване в никакъв случай не е седяло на дневен ред.

Това сподели в предаването " Денят онлайн " по NOVA NEWS някогашният вицепремиер и посланик Меглена Плугчиева, която разяснява показания през днешния ден длъжностен кабинет.

" Моят прочит на служебния кабинет е много спорен. Факт е, че задачата да ссглобиш кабинет за една седмица е тежка. Виждате острата реакция на бранш " Земеделие " против оставането на министър Вътев. Разбрах, че в понеделник се приготвя нов митинг на земеделците. Колегите в Министерство на външните работи също са в потрес от номинацията на Ивайло Ценов. Явно някой е подвел Димитър Главчев. Не може човек, който е работил в консулска работа и е издавал единствено визи да става министър. Номинацията на Евтим Милошев за министър на туризма също буди неразбиране. Да забележим дали до понеделник вечерта ще има промени в служебния кабинет ", добави тя.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР