Бях буден цяла нощ с невропатична болка в краката от

...
Бях буден цяла нощ с невропатична болка в краката от
Коментари Харесай

„Писмо от вдовец ме накара да осъзная какво всъщност представляваше кариерата ми`

Бях безсънен цяла нощ с невропатична болежка в краката от химиотерапията в понеделник. Сега нося специфичните компресионни чорапи, които Дениз ми подари за Коледа (първа част от листата с стремежи на едно момиче), които имат отрязъци там, където би трябвало да са пръстите на краката.

Просто се облекчих, че имах златен педи. Гледането на тези салами е съвсем толкоз неприятно, колкото и болката! И това е същинска болежка, много неприятна, само че писмото в ръката ми оказва помощ. Сестрите от отделението ми го връчиха, когато влязох. Това е от господин, който в никакъв случай не съм срещала, който искаше да ми благодари, и не мога да ви опиша какъв брой съм разчувстван от това. Съпругата му, в която живееше 46 години, умря през октомври след личната си диагноза рак и той споделя, че нейното ентусиазъм да се бори съм бил аз. аз Когато някой я попиташе по какъв начин е, тя споделяше, че „ прави Линда Нолан “.

Виждаха ме, когато идвах за химиотерапия, споделя той, и махаха с ръка и аз d постоянно маха в отговор. По някакъв метод мисълта за н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР