Бурята, която вилня в Калифорния в продължение на три дни,

...
Бурята, която вилня в Калифорния в продължение на три дни,
Коментари Харесай

​Бурята, която вилня три дни в Калифорния, започна да се придвижва на изток

Бурята, която вилня в Калифорния в продължение на три дни, стартира да се придвижва на изток. Тя лиши живота на минимум шестима души в югозападния американски щат, съобщи Асошиейтед прес.

 © фотоси: Българска телеграфна агенция
Зимната стихия принуди хора, чиито селища пострадаха от пожарите през лятото, да изоставен домовете си поради заплаха от наводнения и докара до прекъсването на тока на близо 300 000 клиенти. Според националната метеорологична работа бурята ще донесе пороен дъжд, сняг и вятър в щата Колорадо, в Средния запад на Съединени американски щати, а до неделя ще доближи източното крайбрежие.



В страдащата от суша Калифорния тук-там паднаха до 25 см дъжд. Сега съгласно специалисти единствено 6 % от територията на щата е обхваната от рискова суша, спрямо близо една четвърт през септември. В Малибу 57-годишна жена бе ударена от скален блок и се намира в сериозно положение.



В окръг Ривърсайд пожарникари избавиха 12 бездомници, блокирани на остров в р. Санта Ана. Службата на шерифа на окръг Лос Анджелис разгласява в Туитър трагично видео от спасяването човек от р. Сан Габриел.



В Сан Франциско паднали дървета блокираха през вчерашния ден за часове релсите на емблематичния кабелен трамвай и железопътни линии, което аргументи закъснения.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР