Бурята "Глория" атакува източния бряг на Испания, донасяйки силни дъждове,

...
Бурята "Глория" атакува източния бряг на Испания, донасяйки силни дъждове,
Коментари Харесай

Стихията "Глория" удари Испания със сняг, вятър и вълни, има загинал ВИДЕО

Бурята "Глория " нападна източния бряг на Испания, донасяйки мощни дъждове, снеговалежи и морски талази, оповестява "Ройтерс ".

Спешните служби на страната предизвестиха своите съграждани за пориви до 130 км / ч и седемметрови талази в крайбрежните градове Валенсия и Аликанте, както и на Балеарските острови - Ибиса и Форментера.

В планинските региони заваля сняг и покри регионите. Поради извънредно сложните метеорологични условия се е наложило затварянето на летището в Аликанте за един ден, заради което беше изменен графикът на 200 полета.

Pedanía de Estenas. Utiel. Valencia. 918 metros. pic.twitter.com/I8yJrglnKk
— Fran Hervías (@FranHervias) 19 януари 2020 година Червено равнище на заплаха от времето е оповестено в 10 провинции. В Астурия също по този начин се оповестява за умрял човек. Мъж е поставял вериги на колелата на колата си, с цел да кара по заснежения път, когато мощен ентусиазъм напразно е трансформирал посоката на автомобил, който го е прегазил.

Превод и редакция: БЛИЦ

Denia engullida por el agua #Olas de hasta 10 metros en el Medierraneo ️ #denia #borrascagloria #ibiza #valencia #alicante #temporal #gloria #CambioClimatico #calpe pic.twitter.com/CS3Lr3oIKA
— Javier (@drpavito1) 19 януари 2020 г.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР