Бурният вятър във вторник отнесе част от покрива на варненското

...
Бурният вятър във вторник отнесе част от покрива на варненското
Коментари Харесай

Паднаха керемидите от емблематичен варненски ремонт

Бурният вятър във вторник отнесе част от покрива на варненското СУ " Димчо Дебелянов ". Днес децата от школото минаха на онлайн образование. " Причината е нуждата от ремонт поради падналите керемиди. Създадена е организация за премахване на вредите ", възвести пресцентърът на община Варна.

Любопитното е, че постройката бе обект на повсеместен ремонт, завършил през лятото на 2019 година Дейностите обгърнаха и покрива. Тъй като учебното заведение се намира в центъра на Варна, а и бяха изхарчени много пари (2,4 млн. лева за постройката, плюс още към 15 млн. лева по програмата " Региони в напредък " за други училища), ремонтът се трансформира в емблематичен - за това какви хубави неща стават в града. Родителите се ядосваха, че децата им би трябвало да учат в други здания, само че бяха назидавани - " Трайте за красота! ". Сега вятърът отнесе точно тази красота.

А той, не на смешка, бе съвсем вихър - събори дървета, изпочупи стъкла, сътвори много неприятности. От друга страна, вятърът във Варна постоянно е бил мощен и ремонтите следва да бъдат съобразени с този факт.  

  
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР